1. Algemeen

U mag deze website en de informatie op deze website gebruiken als u zich volledig houdt aan de voorwaarden die in deze tekst gesteld worden. Garden Construct kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

2. Intellectuele eigendomsrechten

U erkent uitdrukkelijk dat al de verstrekte informatie en gegevens eigendom zijn en blijven van Garden Construct. De teksten, afbeeldingen en andere items op de website worden door het auteursrecht beschermd. Wilt u ze reproduceren of verspreiden, dan moet u hiervoor de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Garden Construct verkrijgen, tenzij dat volgens de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten niet nodig is. U hebt bijvoorbeeld het recht om informatie van deze website te downloaden en te reproduceren voor privé-gebruik.

3. Aanbrengen van een hyperlink naar de website van Garden Construct

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van de Garden Construct-website. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de Garden Construct-website moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van Garden Construct. U kunt uw verzoek sturen naar Garden Construct door middel van het contactformulier dat u op de website vindt.

4. Aansprakelijkheid van Garden Construct

De informatie op de Garden Construct website is het resultaat van nauwgezet onderzoek en analyse. Garden Construct streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de website toch onvolledig zijn, vergissingen bevatten of afwijkingen in technische specificaties bevatten, dan kan Garden Construct hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

facebook_page_plugin

Contact

Garden Construct bvba
Veldstraat 75
2960 Brecht

T 03 334 02 27
F 03 337 26 21
BE 0832 701 844